tiistai 18. elokuuta 2009

Terveiset paivantasaajalta

Perilla siis ollaan talvisessa Nairobissa. Matka meni sujuvasti, mutta younet lentokoneessa jaivat hieman lyhyeksi kiihkean laivanupotuksen tiimellyksessa. Nyt on paivan aikana majoituttu hostelliin, tutustuttu Nairobin keskustaan ja kayty syomassakin, joten kohta alkaa jo uni maistua. Saimme myos varattua safarin kolmeksi paivaksi Masai Maraan, jonne lahdemme perjantaina telttailemaan leijonien sekaan. Tassapa varmaankin tarkeimmat ja jatketaan kuulumiskierrosta ja kuvien latailua kun on saatu unta hieman palloon.

-Msabu & Sharubu

4 kommenttia:

albergan pappa kirjoitti...

Viesti on tullut perille ja yritetään antaa palautetta. Tämä on testilähetys, jos se onnistuu, niin jatketaan ! Mikähän se albergan papan profiili oikein on ??

albergan pappa kirjoitti...

Taisin onnistua profiilin valinnassa ! Joten matkaterveisiä teille, käykää Nairobin keskustorilla ja kauppahallissa, minkä toisen kerroksen parvelta voi tarkastella paikallisen kauppakansan vilinää. Niin ja muistakaa tinkiä, tinkiä, tinkiä.
Viidakkoretkellä on tietysti mukana ns puolijoukkueteltta, johon voi majoittaa vaikka paikallisia apumiehiä kipinävahdiksi. Eläkää sovussa itsenne, naapureiden ja ympäristön kanssa. Onnekasta matkaohjelmaa toivottaa albergan pappa.

Päivi kirjoitti...

KARIBUNI. Kiva lukea täältä teidän kuulumisia. Darissa nähdään. Ollaan yhteyksissä, niin katsellaan miten saadaan teidän sitten meille kotiin. Voidaan sitten vaikka laittaa saunakin lämpimäksi, niin onpahan eksoottinen kokemus sekin eli saunoa päiväntasaajan kuumuudessa.

Junnu kirjoitti...

Epäreilua, mäkin haluun! :)

Lähetä kommentti